Szállítási információk

A Balzsam.eu, az MPL-n keresztül szállítja megrendeléseit.

Szállítási információk

Szállítási költség: 1450 RON. (ORSZÁGOSAN, Magyarország TERÜLETÉN)

Szállító cég: A szállítást a MPL futárszolgálat végzi.

Fizetés módja: UTÁNVÉT. Amikor ott a csomag készpénzben vagy kártyával a futárnak kell fizetni.

Szállítási határidő: 48-72 óránbelül. Mivel termékeinket csomagolva küldjük elképzelhető, hogy nagy számú megrendelés esetén 1-2 napos csúszás adódhat.

A futárszolgálatnak való átadási határidő a raktáron lévő termékek esetében 1-2 munkanap. A kézbesítés utánvételes formában történik, tehát a termék vételárát az áru átvételekor a futárnak kell átadni készpénzben. Termékek személyes átvételére nincs lehetőség.

Szállítási feltételek

A Webáruházban megtalálható termékek szolgáltatás(ok) nélküli megrendelésének szállítási határideje a visszaigazolástól számított maximum 1-2 munkanap. Ezen szállítási határidőn belül Eladó a Vevő részére a megrendelt terméket átadja, kiszállítja, vagy postára adja. Amennyiben a kért termék megrendelése nem lehetséges, javaslatot tesz a Vevőnek a megrendelt termékkel megegyező paraméterekkel rendelkező árucikk szállítására. A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vevőre akkor száll át, amikor Vevő a Webáruházban megrendelt terméket átvette. Az Eladó a szerződés teljesítésekor, azaz a termék Vevő általi átvételekor adja át a Vevő részére a részletes számlát, illetve a Jótállási jegyet.

Kézbesítéssel kapcsolatos egyéb információk

A vásárlásról kiállított számlát minden esetben a dobozban helyezzük el! A kézbesítés a futárszolgálat 8:00 és 18:00 között végzi. 
Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a helyszínen valamint a következő munkanapon ismételten megkísérli a kézbesítést.

Szállítással kapcsolatos reklamációk rendezése

A csomag átvételekor erősen javasolt annak megvizsgálása! Kiemelten felhívjuk a figyelmet arra, hogy ha a csomag sérülten érkezik, az átvételkor ezt a tényt a szállítónál található jegyzőkönyvben írásba kell feljegyezni. Ennek elmulasztása az esetleges reklamáció jogosságának bizonyítását megnehezíti, esetenként ellehetetleníti.
Kérjük ezt mindenképpen vegye figyelembe!

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítást akkor vehet igénybe, ha legalább 24.990 FT értékben vásárol webáruházunkból termékeket.

Shopping Cart